Zaterdag 25 november

Yves Berendse

AFAS Live Amsterdam

Yves Berendse staat op zaterdag 25 november in de AFAS Live Amsterdam met zijn grootste show tot nu toe.

“Ik vind het te gek om na Theater Tuschinski, Caprera, het Concertgebouw nu in de AFAS Live te staan. Het wordt een show met mijn eigen nummers maar ik heb natuurlijk ook een aantal verrassingen in petto. Ik kijk er enorm naar uit en kan niet wachten tot het zover is!”

Tickets & informatie
Yves Berendse in AFAS Live Amsterdam

ZATERDAG 25 november 2023

Deuren open – 18:30 uur
Aanvang show – 20:00 uur
(Tijdschema onder voorbehoud van eventuele wijzigingen)

Deze exclusieve pre-sale is geldig tot dinsdag 14 maart 2023 om 12:00 uur.

Pre-sale Tickets

INFORMATIE AFAS LIVE

Ticketinformatie

Staanplaatsen
Golden Circle – €59,95
Staanplaatsen regulier – €49,95
Vriendenticket staanplaats – 9 tickets voor de prijs van 8.

Platinum deck & Afterparty – €149,95

Zitplaatsen
Zitplaatsen Goud Balkon – €54,95
Zitplaatsen Zilver Balkon – €49,95

Mindervalidenticket – €49,95
(Zowel mindervalide als begeleider hebben een mindervalidenticket nodig)

Alle prijzen zijn inclusief €2,95 servicekosten per ticket. Maximaal 10 tickets per bestelling.

Arrangementen
Golden Circle
Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje voor jouw staanplaats in de Golden Circle. Vooraan, dichtbij het podium Je bestelt je drankje bij de Golden Circle bar.

Platinum deck & Afterparty – Amsterdam Arrangement
Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje voor een staanplaats op het deck achter in de zaal met goed uitzicht op het podium. Op het deck zijn sta-tafels en een bar aanwezig en komen er gedurende de avond hapjes voorbij (dranken niet inbegrepen).

Na afloop van het concert heb je met je polsbandje toegang tot de afterparty op de 1e verdieping waar tot 01:00 uur wordt gefeest met optredens van diverse artiesten en krijg je een aandenken om mee naar huis te nemen.

Personaliseren
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt bij iedereen ID-bewijs gecontroleerd.

Hoe werkt het personaliseren?
Voor het op naam zetten heb je de volgende gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, e-mailadres en geboortedatum. Je ontvangt een e-mail van Paylogic om de gekochte tickets op naam te zetten.

Naam op ticket wijzigen
Heb je de kaarten al gepersonaliseerd maar wil je een naam op een ticket wijzigen? Dat kan! Het naamwijzigingsformulier komt binnenkort hier beschikbaar.

Tickets worden een week voor aanvang verzonden
Om zwarthandel tegen te werken worden gekochte tickets een week voor de show per e-mail verstuurd. Na aankoop van tickets ontvang je wel direct een bestelbevestiging. De tickets zelf komen dus later in je inbox terecht.

Heb je een vraag over tickets?
Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice.paylogic.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb een vraag over tickets

Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl

Ik heb een vraag over mindervalidentickets

Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl

Waarom moeten tickets gepersonaliseerd worden?

Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt bij iedereen ID-bewijs (of paspoort of rijbewijs) gecontroleerd.

Hoe werkt personaliseren?

Voor het op naam zetten heb je de volgende gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, e-mailadres en geboortedatum. Je ontvangt een e-mail van Paylogic waarmee je de gekochte tickets op naam kan zetten.

Kan ik een naam op een ticket nog wijzigen?

Heb je de kaarten al gepersonaliseerd maar wil je een naam op een ticket wijzigen? Dat kan! Het naamwijzigingsformulier komt binnenkort hier beschikbaar.

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Om zwarthandel tegen te werken worden gekochte tickets één week voor de show per e-mail verstuurd. Na aankoop van tickets ontvang je wel direct een bestelbevestiging. De tickets zelf komen dus later in je inbox terecht.

Bereikbaarheid

AFAS Live is zowel met de auto, te fiets of met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Kijk voor alle mogelijke opties op de website van AFAS Live.

Tassenbeleid

Het mee naar binnen nemen van grote voorwerpen zoals bijvoorbeeld koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4-formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden je daarom dan ook aan deze niet mee te brengen.

De organisatie en directie van AFAS Live is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Zijn er lockers aanwezig?

AFAS Live heeft lockers die tegen betaling beschikbaar zijn. Na inlevering van deze sleutel bij de kassa krijg je jouw borg terug.
Bij alle concerten/evenementen worden lockers ingezet, tenzij anders is aangegeven bij de concertinformatie.

Let wel op: grote tassen zijn niet toegestaan en kunnen niet in de lockers van AFAS Live worden opgeborgen. Enkel handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen in een kluisje.

Gevonden voorwerpen

Neem voor vragen over gevonden voorwerpen contact op met AFAS Live.

Geen alcohol onder de 18

Er zal streng worden toegezien dat er aan bezoekers onder de 18 geen drank wordt geschonken. Minderjarigen vanaf 18 jaar kunnen in Rotterdam Ahoy op vertoon van hun legitimatie een polsbandje halen waarmee zij gerechtigd zijn om alcohol te drinken. Bij twijfel zal ook door barpersoneel om legitimatie worden gevraagd. Lees meer op www.nix.nl.

Wat is de minimumleeftijd voor dit concert?

Dit concert is voor alle leeftijden. We adviseren fans onder de 16 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit concert willen laten gaan.

Voorkom zwarthandel, koop alleen tickets via deze website

Deze website (www.yvesindeafas.nl) is het enige officiële verkooppunt voor toegangskaarten voor dit concert.

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat er naast officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die tickets opkopen en doorverkopen met als doel het maken van winst. Je betaalt via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs.

Ook blijkt dat niet alle kaarten toegang geven tot het evenement omdat hetzelfde ticket aan meerdere personen is doorverkocht. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de organisator. Dus koop alleen je tickets via deze website zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je het evenement ook binnenkomt.

Voor tickets die niet via www.yvesindeafas.nl gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op de geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we u naar de website waar u de ticket heeft gekocht.

Heb je een vraag die niet in deze lijst staat?

Als je het antwoord op jouw vraag niet terugvindt op deze website kun je contact met ons opnemen. Stuur hiervoor een email naar info@agentsafterall.nl.

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl